Zaterdag Ben-Side pins te koop

Zaterdag zullen bij het City of Dreams-toernooi nieuwe Ben-Side pins worden verkocht. Deze pins zijn in zwart en rood verkrijgbaar, en kosten 4 euro per stuk (5 euro voor niet-leden van Victoria). De pins zijn te krijgen bij het Victoria-tafeltje dat ergens in of rond de kantine zal komen te staan. Hier kun je ook lid worden, een machtiging invullen, stickers halen of gewoon een biertje komen drinken.

Alle aanvoerders van de zestien teams die aan het toernooi meedoen hebben via de mail een speelschema en kleedkamerindeling ontvangen. De eerste wedstrijden beginnen zaterdag om 14:00 uur op de velden van Alcmaria Victrix. Wegens een nacompetitiewedstrijd van Alcmaria worden de wedstrijden gespeeld op veld 2 en 3. Tijdens de wedstrijd van Alcmaria (14:30-16:15) is de buitentap gesloten en is er buiten geen muziek. Binnen loopt de tap en de platenspeler gewoon door. Uiteraard kan na afloop van de wedstrijd van Alcmaria de muziek aan en de buitentap open. De finale van het City of Dreams-toernooi wordt gespeeld om 18:00 uur op het hoofdveld.

Ook wie niet zelf voetbalt is natuurlijk van harte welkom op het tweede City of Dreams-toernooi bij Alcmaria Victrix! Meer informatie over het toernooi is te vinden op de website van het toernooi en op Facebook.

Geplaatst op in Merchandising, Nieuws 1 reactie