Voor 7 euro naar Kozakken Boys

Uitgeschakeld in Europa en in de competitie afgezakt naar het rechterrijtje, maar in de KNVB-beker doet AZ nog altijd mee. In de achtste finale wacht op woensdag 16 december om 19:45 uur een uitwedstrijd tegen Kozakken Boys uit Werkendam, de koploper van de topklasse zaterdag. Een kaartje voor de strijd om een plaats in de kwartfinale kost slechts 7 euro. Sportpark De Zwaaier ligt bovendien op nog geen anderhalf uur rijden van Alkmaar, dus verwachten we dat een groot aantal AZ’ers meereist naar het noordelijke puntje van Noord-Brabant. AZ heeft 500 kaarten gekregen, een tiende van de verwachte opkomst.

Enig nadeel is dat er zelfs bij deze risicoloze wedstrijd onderweg omgewisseld moet worden. Dat dient tussen 18:15 en 18:45 uur te gebeuren bij parkeerplaats Scheiwijk langs de A27, op tien minuten rijden van de eindbestemming. Wie met de combibus van de SV mee wil betaalt 18 (leden) of 23 euro (niet-leden SV). De chauffeurs houden rekening met een drukke avondspits en vertrekken al om 16:00 uur vanaf het stadion.

Tot slot is er ook nog losse verkoop, maar daarvoor moet je wel naar Gorinchem, Werkendam of Wijk en Aalburg. Bovendien betaal je dan 15 euro voor een kaartje, maar dan heb je wel de vrijheid om zonder omwisselgedoe naar het sportpark te rijden.

Let op! De kaartverkoop via AZ loopt tot dinsdag 15:00 uur. Zorg dus dat je voor die tijd je kaartje haalt, online of bij het Fancentrum.

[Foto: voetbalrotterdam.nl]

Geplaatst op in Combibeleid Reageer