Victoria-merchandising in fanshop Hoogstraat

Sjaals, petjes, mutsen en stickers van Victoria zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in de Alkmaarse Fan & Giftshop! De eigenaar van de winkel aan de Hoogstraat 2 (hoek met Gedempte Nieuwesloot) is fervent AZ’er en wilde daarom graag ook onze merchandising aan zijn assortiment toevoegen. Iets waar wij natuurlijk ook blij mee zijn, omdat er nu een vast verkooppunt komt op een centrale locatie in de stad!

Van de zwarte mutsen met Alkmaarse burcht in wit erop geborduurd hebben we nog slechts een handvol exemplaren, dus wees er snel bij om deze nog voor het aanbreken van de winter aan te schaffen. Tevens hebben we nog diverse Ben-Side-sjaals in zowel zwart als rood, zwarte petjes met witte Alkmaarse burcht en diverse soorten stickers. De mutsen, petten en sjaals kosten €14,95, de prijs van stickers is afhankelijk van andere aankopen.

Een volledig overzicht van het aanbod vind je op onder het kopje merchandising. Meer informatie en openingstijden van de Alkmaarse Fan & Giftshop vind je op hun website. Leden van Victoria kunnen contact met ons opnemen op info@victoria-alkmaar.nl voor korting op de artikelen.

Geplaatst op in Merchandising Reageer