Victoria-bus naar Leeuwarden!

AZ hervat de competitie na het interlandweekend met de uitwedstrijd tegen SC Cambuur op zaterdag 17 oktober 18:30 uur. Om zoveel mogelijk supporters mee te krijgen naar Leeuwarden gaat ook de Victoria-bus weer rijden! Op deze manier zijn er ook direct een stuk meer kaarten voor eigen vervoer beschikbaar, want de 90 kaarten voor de autocombi zijn inmiddels zo goed als uitverkocht. Supporters die met de auto gaan moeten hun kaartje tussen 17:00 en 17:30 uur omwisselen bij wegrestaurant Zurich, vlak over de Afsluitdijk.

De Victoria-bus vertrekt om 14:30 uur vanaf station Alkmaar en stopt onderweg traditiegetrouw bij een kroeg. Supporters die met de Victoria-bus mee gaan moeten daarom dit keer NIET hun kaartje zelf halen, maar direct 27 euro (15 bus + 12 kaartje) overmaken naar Victoria. Vermeld hierbij ook je relatienummer! Dit nummer begint met 23 en staat boven je naam op je seizoenkaart en is dus niet de barcode. Op een enkele autokaart na is de Victoria-bus dus ook de enige manier om nog op eigen vervoer mee te kunnen naar Leeuwarden. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar busreizen@victoria-alkmaar.nl. Na akkoord kun je de 27 euro overmaken op NL19ABNA0606497471 t.a.v. Supportersbeweging Victoria Alkmaar.

Uiteraard kun je ook altijd nog met de combibus van de SV mee. Deze reis kost 19 (leden) of 24 euro (niet-leden SV). Deze bussen vertrekken om 15:30 uur vanaf het stadion.

Geplaatst op in Combibeleid Reageer