Verrassing: buscombi naar 020

Hoewel de uitwedstrijd tegen de joden die zich niet meer zo mogen noemen op zaterdag 15 oktober 18:45 uur is ingeschaald als categorie B-wedstrijd (middelmatig risico), is er toch gewoon weer een buscombi opgelegd door de hoofdstedelijke autoriteiten. Er kunnen op de enorme parkeerplaats in de grootste stad van het land liefst 15 bussen worden geparkeerd, dus de maximale capaciteit voor het uitvak is 15 dubbeldeksbussen á 80 man ofwel 1200 plaatsen.

Kaarten voor de bus kosten 28 euro voor leden van de SV, en 33 euro voor niet-leden. De kaartverkoop loopt tot woensdag 12 oktober 15:00. De bussen vertrekken om 15:45, 16:15 en 16:45 per cluster van vijf. Als er minder bussen gaan, vervalt de eerste (en eventueel tweede) vertrektijd.

AZ dient uiterlijk 5 oktober aan de Bijlmer-boys aan te geven of er meer dan 450 supporters meereizen. Als er voor die tijd minder kaarten verkocht zijn, zullen er maar maximaal 450 AZ’ers afreizen naar het afvoerputje van provinciaal Nederland.

Geplaatst op in Combibeleid 2 reacties
  • az

    en neem allemaal spandoeken vlaggen zwaaivlaggen confetie fakkels rookbommen alles wat sfeer maakt mee wij zijn de 12 man GEKKENHUIS moet het worden

  • MASSAAL HEEN
    Topwedstrijden zoals dit moet je massaal bezoeken net als psv feyenoord
    bovendien deze lastige wedstrijd heb az het publiek nodig dus massaal gaan zorgen voor een vol uitvak dat hoort bij een topwedstrijd als deze