Verhuis naar de Ben-Side!

Deze weken is het weer tijd om de seizoenkaart te verlengen. Na een teleurstellend seizoen dat mogelijk voor wat lege plekken gaat zorgen is het de uitgelezen mogelijk om naar de Ben-Side te verhuizen! Ook als je nog geen seizoenkaart hebt is de kans groot dat je bij een aanvraag direct een seizoenkaart op de Ben-Side krijgt. Andersom kunnen ook supporters die momenteel op de Ben-Side zitten en niet willen staan van de gelegenheid gebruik maken om een passender plek te zoeken en hun plaats aan een fanatieke supporter te gunnen.

Nog altijd streven we ernaar het staangedeelte naar beneden uit te breiden, maar dat kan alleen als genoeg mensen op de Ben-Side komen staan. Vorige jaren kwamen jaarlijks zo’n 50 à 100 supporters naar de Ben-Side, maar omdat er ook mensen verdwenen is het staangedeelte al jaren nauwelijks gegroeid. Aan de andere kant laten (Europese) bekerwedstrijden met een staande Ben-Side zien dat er genoeg potentie is voor een vanaf beneden staande Ben-Side, met name onder jongeren die (nog) geen seizoenkaart (op de Ben-Side) hebben.

Op het verlengingsformulier kun je aangeven dat je wilt verhuizen naar de Ben-Side. Vorige jaren konden alle verzoeken worden ingewilligd, dus waarschijnlijk zal dat dit jaar niet anders zijn. Ook als je geen kaarten naast elkaar kunt krijgen of alleen in het zitgedeelte een kaart kan krijgen, verhuis gewoon naar de Ben-Side! Juist door te gaan staan in het zitgedeelte kunnen we het staangedeelte naar beneden uitbreiden, en anders is er bovenin altijd nog wel een plek te vinden waar je bij elkaar kunt staan.

We hopen dat iedereen mede door de eerdere staande Ben-Side acties enthousiast is geraakt voor een staande Ben-Side, en een scc neemt of verlengt voor de Van der Ben-tribune! Een mooie club als de onze verdient een grote 12e man, dus vul het verzoek om te verhuizen in en sluit je aan bij de Ben-Side!

Je kunt je seizoenkaart vanaf nu verlengen of aanvragen. Verlengen kan tot uiterlijk woensdag 15 mei!

Geplaatst op in Nieuws Reageer