Verbeek weigert interview aan Supporters MagAZine

Onderstaand bericht is te lezen op de AZ Fanpage en geeft in onze weer dat er nog veel moet gebeuren bij de club. Mensen als Gertjan Verbeek zouden moeten beseffen dat dit soort dingen een pure minachting zijn richting de mensen die ervoor zorgen dat er überhaupt betaald voetbal wordt gespeeld in Alkmaar (lege tribunes zouden het einde betekenen natuurlijk).

Gertjan Verbeek (jullie weten wel, die man die klaagde over dat zijn trainingen zo slecht bezocht worden) heeft geweigerd om een interview te geven aan het officiele orgaan van de Supportersvereniging, omdat dit blad zich in het verleden ‘te kritisch’ en ‘te negatief’ zou hebben uitgelaten. Waarover dan precies, is niet bekend.

Als Gertjan de moeite had genomen om de laatste jaargangen (met o.a. een tweetal interviews met ene Louis van Gaal, die het blad blijkbaar niet te kritisch en te negatief vond) uit te pluizen, dan was hij ongetwijfeld tot een andere conclusie gekomen. In plaats van dat Verbeek tot de orde geroepen wordt door zijn superieuren, verschuilt AZ zich achter de ‘eigenzinnigheid’ die Verbeek nu immers als karaktereigenschap pleegt te bezittten.

Maar hoe het ook zij, hiermee wordt andermaal aangetoond dat AZ maling heeft aan zijn supporters, geen behoefte heeft aan binding en zelfs in een onschuldig clubblad, gemaakt door en voor AZ-supporters, een bedreiging ziet van de ‘Alleenmaargoednieuwsshow’ die de men bij AZ blijkbaar boven alles stelt. Het liefste zien zij AZ als soepel lopende Amerikaanse propagandamachine waarbij iedereen vrolijk klapp(er)end, met bloemetjes in het haar, vanaf de tribune een 0-5 nederlaag toejuicht.

Geplaatst op in Nieuws Reageer