Venlo vreest voetbalsupporters

Waar de AZ-supporter zich de afgelopen jaren ook al in allerlei bochten moest wringen om VVV-AZ vanuit het uitvak te bekijken, hebben de Venlose autoriteiten ook dit jaar weer hun best gedaan om een voetbaldagje zo onaantrekkelijk mogelijk te maken. Toch is het gezien de omwissellocatie op twintig minuten rijden van Venlo goed mogelijk om toch nog even het centrum in te gaan. Aangezien de wedstrijd op vrijdag is kan de AZ-supporter zelfs even een bakkie gaan halen op het gemeentehuis, waar ergens achter de gordijnen een burgemeester moet zitten met doodsangst voor een handjevol AZ-supporters die zich wekelijks keurig gedragen.

Kaarten voor het ouderwetse uitvak in Venlo hebben de moderne prijs van liefst 26 euro gekregen. Hoe meer AZ-supporters met de auto hoe enger men het in Venlo vindt, dus van de beschikbare 500 kaarten zijn er slechts 240 gereserveerd voor supporters die met de auto komen. Om die reden moeten AZ-supporters die met de auto komen ook met minimaal drie man in een auto zitten. Als klap op de vuurpijl geldt er rond het stadion ook nog eens een alcoholverbod.

AZ-VVV wordt gespeeld op vrijdag 25 januari om 20:00 uur. Omwisselen dient te gebeuren tussen 18:30 en 19:00 uur bij parkeerplaats Het Gevlocht ter hoogte van Asten op de A67, tussen afslag 36 en 37. Kaarten voor de bus kosten 29 euro (leden) of 34 euro (niet-leden SV). De bussen vertrekken om 16:00 uur.

Net als voorgaande jaren zal de Venlose politie waarschijnlijk weer razzia’s houden in het dorpscentrum van Venlo waarbij AZ-supporters zonder kaarten of met kaarten voor het thuisvak de gemeente uit worden gedirigeerd. Houdt hier dus rekening mee indien je buiten de combi om naar Venlo reist.

Kaarten koop je HIER.

Geplaatst op in Combibeleid 2 reacties
  • AZ Alkmaar

     Het word er allemaal niet leuker op!

  • Casalas

    trieste figuren in Venlo