Toch nog met korting naar PSV!

Na bemiddeling van Supportersbeweging Victoria Alkmaar is het gelukkig toch nog gelukt om ervoor te zorgen dat PSV en AZ een korting op de kaarten voor het uitvak bij de onderlinge wedstrijden zijn overeengekomen. Een kaartje voor PSV-AZ kost daardoor geen 28 euro maar nog slechts 17,50! De wedstrijd in Eindhoven wordt gespeeld op zaterdag 18 oktober. De aftrap is om 18:30 uur. Supporters die al een kaartje voor de autocombi hadden gekocht krijgen het verschil terug.

AZ stelt sinds vorig seizoen alle clubs voor om voor onderlinge wedstrijden een tientje te vragen voor een kaartje in het uitvak. Met 2 euro administratiekosten kom je daarmee op de 12 euro die we voor de meeste uitwedstrijden betalen. PSV wilde daar in tegenstelling tot vorig seizoen niet aan meewerken omdat de club het onrechtvaardig vond dat het thuisvak naast het uitvak wel 26 euro kost. Na contact tussen PSV en Victoria deed PSV wel het voorstel 40% korting op het kaartje te geven, iets wat eerder tegen AZ nog niet was aangeboden. Nadat beide clubs alsnog met elkaar in overleg traden werd 15,60 euro afgesproken, waardoor PSV-supporters na de winterstop ook met korting naar Alkmaar mogen.

Autocombi en busreis

Ondanks een gebrek aan incidenten geldt net als eerdere jaren voor PSV-AZ een autocombi, waarbij onderweg moet worden omgewisseld bij De Lucht langs de A2. Dit dient te gebeuren tussen 17:00 en 17:30 uur. Reizen met de combibus van de SV is uiteraard ook mogelijk. Inclusief kaartje kost dit 29 euro voor leden en 34 euro voor niet-leden. De 40%-korting geldt altijd al voor de buscombi omdat dit verplicht is door de KNVB, waardoor die nu beduidend duurder uitvalt dan de autocombi. Normaal spreekt AZ af dat een los kaartje 10 euro kost, terwijl deze voor de buscombi 6 euro is. De bussen vertrekken om 15:30 uur vanaf het stadion en op de terugweg is het mogelijk om uit te stappen bij station Zaandam Kogerveld.

Op naar Eindhoven, steun AZ tegen PSV!

 

Geplaatst op in Combibeleid Reageer