Toch gratis naar Groningen!

Afgelopen dinsdag berichtten we nog over de blunders van AZ die ertoe leidden dat AZ-supporters voor de uitwedstrijd tegen Groningen het volle pond moesten betalen. Hierover hebben we ook richting AZ onze onvrede laten blijken, en kennelijk heeft dat geholpen: AZ heeft alsnog gratis kaarten kunnen bedingen bij FC Groningen! Hierdoor zijn er in plaats van 1100 kaarten à 21 euro per stuk 525 kaarten beschikbaar voor maar 3 euro! Supporters die reeds een kaartje hebben gekocht worden gecompenseerd en ontvangen hierover bericht.

Alle reden om dus om net als vorig jaar te zorgen voor een uitverkocht uitvak en AZ te steunen in deze belangrijke uitwedstrijd. Op naar Groningen!

Voor Groningen-AZ betaal je nu dus alleen nog maar de administratiekosten van AZ van 3 euro. Net als voorgaande jaren moet je per se met de auto bij het uitvak arriveren en hier ook parkeren. Vorige jaren werden supporters die met een taxi of zelfs lopend kwamen echter niet geweigerd, dus je kunt het er op wagen om met de trein te gaan of elders te parkeren. Wie met de bus wil betaalt 15 euro (leden) of 20 euro (niet-leden SV). De bussen vertrekken om 17:15 uur. FC Groningen-AZ wordt gespeeld op zaterdag 17 november en begint om 20:45 uur. Kaarten koop je HIER!

Geplaatst op in Combibeleid Reageer