Supporterstoernooi ‘City of Dreams’

Na overleg tussen Alcmaria Victrix, Supportersbeweging Victoria Alkmaar en de AZ Fanpage is er besloten een vervolg te geven aan het AZ-supporterstoernooi wat vorig jaar voor de eerste keer is gehouden.

Op zaterdag 4 Juni zal er op de velden van voetbalvereniging Alcmaria Victrix een toernooi georganiseerd worden. Op het ‘City of Dreams’ toernooi, vernoemd naar Gillus, zullen de teams bestaan uit 6 veldspelers en een keeper waarbij de wedstrijden op halve veldjes zullen worden gespeeld. Er wordt voor catering gezorgd en ook is er een DJ geregeld voor wat mainstream gezellige muziek. Er mag ook gedanst worden, maar het liefst niet.

Op termijn zullen de bekende contactpersonen van vorig jaar worden benaderd om hun deelname aan het toernooi te bevestigen. Over het aantal deelnemende teams en de concrete opzet van het toernooi zal na verloop van tijd meer duidelijkheid komen, voor nu is het even handig om de datum in ieder geval even te noteren.

Geplaatst op in Nieuws 1 reactie
  • vitesse arnhem

    wij hebben gelezen dat er dit jaar weer een supporters toernooi is wij zouden ons graag aanmelden maar waar moet dat kunnen jullie ons via een mail informatie geven groetjes jimm pruis vitesse