Supercup: auto en bus naar Arena

Ideaal is het nog niet, maar er komt verbetering in! Na jaren van buscombi’s is het bij de wedstrijd om de Supercup op zaterdag 27 juli 20:00 uur tegen Ajax ook mogelijk om met de auto naar de Arena te reizen. Kaarten voor de auto kosten t/m zaterdag 22 juni 27 euro; daarna is de prijs 32 euro. Een kaartje voor de bus kost 29 euro en na volgende week zaterdag ook 32 euro.

Per (s)cc kun je vier kaarten bestellen. Supporters die met de auto gaan kunnen hun kaarten omwisselen op parkeerplaats P2 nabij de Arena. Supporters worden verzocht met minimaal 3 man per auto reizen. Verder krijg je alleen toegang tot P2 en daarmee het uitvak als je met de auto arriveert. Reizen met openbaar vervoer is dus helaas niet mogelijk omdat de lokale autoriteiten dit nog altijd verbieden. Wie toch de vrijheid wil hebben kan altijd nog kijken voor kaarten in de ‘neutrale’ vakken. Deze kaarten worden door de KNVB weggegeven aan relaties en worden vaak voor weinig geld aangeboden op o.a. Marktplaats.

De bussen vertrekken rond 17:00 uur vanaf het Victorie Stadion. In totaal zijn 10.000 of zelfs 20.000 kaarten beschikbaar voor AZ-supporters, afhankelijk van de vraag.

Steun AZ in Amsterdam bij de eerste Noord-Hollandse derby van het seizoen! Kaarten koop je HIER!

 

Geplaatst op in Combibeleid 1 reactie