Steun AZ in Almelo en Nijmegen!

In de strijd tegen degradatie kan AZ de komende weken de steun van de supporters goed gebruiken. Waar de uitvakken dit jaar veel leger zijn dan voorgaande jaren is het tijd om daar verandering in te brengen in de cruciale slotfase van dit seizoen! Een vol en kolkend uitvak kan het elftal over het dode punt heen helpen om de vicieuze cirkel van lamlendigheid en puntverlies te doorbreken. Massaal naar uitwedstrijden als je kampioen kunt worden of als een beker te winnen valt is leuk, maar de komende uitwedstrijden in de competitie zijn de wedstrijden die er écht om gaan! Een uitkaart is niet nodig, dus je kunt ook heen met een clubcard of op een kaart van iemand anders. Laat zien dat AZ-supporters er ook staan in moeilijke tijden, en koop je kaartje voor de komende uitwedstrijden!

Zondag 31 maart 14:30 uur: Almelo
Op Paaszondag 31 maart speelt AZ om 14:30 uur op het kunstgras van Almelo tegen Heracles. Een kaartje voor de autocombi kost 23 euro. Onderweg moet tussen 13:00 en 13:30 uur omgewisseld worden parkeerplaats Boermark op de A1, even na Bathmen (afslag 25). Om het omwisselleed te verzachten zal worden afgesproken in een café in de buurt om alsnog met een groep AZ’ers een biertje te drinken. Houd voor informatie hierover het Victoria-forum in de gaten! Er zijn maximaal 500 kaarten beschikbaar, maar AZ moet uiterlijk 23 maart aangeven of er meer dan 250 supporters meereizen. Zorg dus dat je voor die tijd je kaartje koopt zodat we zoveel mogelijk supporters mee kunnen nemen! Kaarten voor de bus kosten 26 (leden) of 31 euro (niet-leden SV). De bussen vertrekken om 11:00 uur. Er zijn 225 kaarten voor de autocombi beschikbaar en AZ’ers moeten officieel met minimaal drie man per auto reizen omdat er slechts 75 parkeerplaatsen zijn. In de praktijk loopt dit allemaal wel los want er zijn ook auto’s en busjes met meer dan drie man, dus ga ook vooral naar Almelo als je maar met één of twee man in een auto zit.

Zondag 7 april 14:30 uur: Nijmegen
Een week later, op zondag 7 april om 14:30, trapt AZ af in De Goffert voor de wedstrijd tegen NEC. Na de autocombi’s van voorgaande jaren is deze wedstrijd dit keer gelukkig weer geheel zonder beperkingen te bezoeken! De rechtstreekse treinverbinding van Alkmaar met Nijmegen lijkt daardoor een ideale optie, terwijl je natuurlijk ook gewoon met de auto kunt komen. Parkeren bij het uitvak kan echter niet, maar uiteraard kun je de auto wel elders in de buurt van het stadion kwijt. Kaarten voor vrij vervoer kosten 21 euro. De bus kost 25 euro (leden) of 30 euro (niet-leden SV). De bussen vertrekken om 11:00 uur. In totaal zijn 500 kaarten beschikbaar.

Kaarten koop je HIER!

Op naar volle uitvakken, laat zien dat AZ niet mag degraderen!

Geplaatst op in Combibeleid 3 reacties