Staande Ben-Side tegen Achilles ’29!

Waar een staande Ben-Side tegen Sparta en in de Europa League in overleg met AZ helaas niet bleek te realiseren heeft AZ gelukkig wel weer toestemming gegeven voor een staande Ben-Side in de komende bekerwedstrijd tegen Achilles ’29! In de derde ronde van de KNVB-beker trapt AZ op woensdag 30 oktober om 19:00 uur af tegen de ploeg uit Groesbeek.

Zoals gebruikelijk verzamelen we onderin X2 en X1! Kaarten voor deze wedstrijd kosten slechts 2,50 euro voor seizoen- en clubcardhouders. Supporters zonder registratie bij AZ betalen 5 euro voor een kaartje. Alle reden dus om snel kaarten te halen en AZ naar de achtste finale te schreeuwen op een kolkende Ben-Side!

Toekomst Ben-Side

Daags na de wedstrijd tegen Achilles ’29 zullen we met AZ om tafel gaan om te kijken naar een structurele oplossing voor de staande Ben-Side. Het doel is om een vak voor fanatieke supporters te creëren waar bij alle wedstrijden, dus ook in de competitie, van onder tot boven gestaan wordt! AZ heeft eerder al toegezegd mee te willen werken aan een verhuizing.

AZ - Anzhi

Geplaatst op in Acties Reageer