Staande Ben-Side: het woord is aan ons!

Deze week is een mail verstuurd naar alle seizoenkaarthouders die momenteel nog geen staanplaats op de Ben-Side hebben. Hierin wordt gevraagd of zij er voor zouden voelen om te verhuizen naar het staangedeelte van de Van der Ben-tribune. Het doel van de mail is om de belangstelling te peilen voor uitbreiding van het staangedeelte tot beneden. Heb je als seizoenkaarthouder deze mail niet gehad, maar wil je wel staan? Mail dan naar m.dekker@az.nl om dit aan te geven. Je voorkeur voor staan aangeven kan tot zondag 15 januari.

Het lot van de Ben-Side hebben we dus zelf in handen! Sta je nog niet op de Ben-Side, geef dan in de mail aan dat je graag wilt verhuizen. Spoor ook al je vrienden en kennissen die momenteel nog op een stoeltje zitten weg te kwijnen aan om te verhuizen naar de Ben-Side, en bij te dragen aan een verbetering van de sfeer in het Victorie Stadion! Hoe meer mensen aangeven te verhuizen, hoe meer mogelijkheden er zijn om een groter staangedeelte te realiseren.

Aan de hand van de animo die volgt uit de verstuurde mail gaan we weer met AZ in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Op naar een staande Ben-Side, op naar een waardige 12e man!

Geplaatst op in Acties, Nieuws 10 reacties
 • @ Twan: Als je een aanvraag heb gedaan voor het staangedeelte hoeft het niet, anders kan het geen kwaad om toch even een mailtje te sturen!

 • Twan

  ik en een vriend hebben al een aanvraag voor een seizoenskaart in de ben-side ingeleverd aan het begin van het seizoen moet ik dan evengoed een mail sturen naar M.Dekker

 • Victoria

  @ AZ!!! Zou gewoon Martin Dekker mailen (zie bericht voor z’n email) met je gegevens en dat je graag een seizoenkaart wilt in het staangedeelte. Mocht er een plaats vrij komen kun je volgend jaar staan, en anders weet Dekker in ieder geval dat je graag wilt staan.

 • AZ!!!!

  Wat moet je doen als je nog geen seizoenskaart hebt maar je wilt volgend jaar naar ben-side

 • Bram Heymans

  Alles voor een betere sfeer.

  Deze kans moeten we niet laten lopen,staan !

 • Joey

  Ik ga vanmiddag meteen mailen! Alles voor een betere sfeer!

 • AZ!!!!

  Ik heb ook geen mailtje gekregen.Ik heb ook vrienden die ook willen staan op de benside maar die hebben nog geen seizoenskaart. Wat moeten die doen dan?

  • Gewoon allemaal mailen!!! AZ moet inzien dat we allemaal willen!

 • Joey

  Wanneer is deze mail verstuurd? Ik zit in x1 rij 6 en ik sta er voor open om te gaan staan, maar heb nog niks ontvangen?

  • Joey: als het goed is moet ‘ie binnen zijn. Als je hem niet hebt gehad, maar wel wil staan moet je even mailen naar M.Dekker@az.nl en geef daarin aan dat je wilt staan! En wel doen hoor, want alleen bij voldoende interesse gaan we dit voor elkaar krijgen!