Seizoen start met trip naar Almelo

AZ opent het seizoen volgende week zaterdag 9 augustus om 20:45 uur met de uitwedstrijd tegen Heracles in Almelo. Net als vorig jaar is de wedstrijd met eigen vervoer te bezoeken. Alleen reizen per openbaar vervoer is helaas verboden, maar wie met de auto of (mini)bus gaat heeft alle vrijheid en hoeft dus ook niet onderweg om te wisselen.

Kaarten voor eigen vervoer kosten slechts 12 euro. De buscombi van de SV kost 19 (leden) of 24 euro. Ook Victoria laat weer een bus rijden. Momenteel zijn er nog 3 plaatsen vrij, dus wees er snel bij als je mee wilt! De busreis kost 15 euro. Een kaartje voor eigen vervoer à 12 euro moet je zelf halen. Onderweg zullen we stoppen bij een kroeg voor we doorrijden naar het stadion. Hier zijn uiteraard ook supporters welkom die met auto’s of minibusjes naar Almelo gaan!

De Victoria-bus vertrekt om 15:00 uur vanaf station Alkmaar. Neem vooral eigen bier mee, want de voorraad in de bus is zeer beperkt. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar busreizen@victoria-alkmaar.nl onder vermelding van je voor- en achternaam.

Geplaatst op in Combibeleid Reageer