SCC-verlengen: Kom naar de Ben-Side!

Afgelopen seizoen is een begin gemaakt met acties om de Ben-Side vanaf beneden te laten staan. Keer op keer was dit een doorslaand succes, waarbij de sfeer vele malen beter was dan normaal. Het mooiste zou natuurlijk zijn als deze sfeer bij iedere wedstrijd te zien is, en dat de hele Ben-Side iedere wedstrijd vanaf beneden staat. Het kan!

Vul bij het verlengen van je seizoenkaart in dat je wilt verhuizen naar de Ben-Side. AZ zal proberen alle verzoeken tot verhuizing in te willigen. Tot op heden is dat nog ieder seizoen gelukt. Heb je vijf jaar geleden voor een mooie en rustige plek op de Molenaar gekozen maar is deze plaats toch iets té rustig? Of ben je vijf jaar geleden aan de hand van je vader naar AZ gekomen, maar wil je nu liever met vrienden achter het doel staan? Kom naar de Ben-Side, en lever te midden van andere fanatieke fans een bijdrage aan de verbetering van de sfeer!

Andersom kunnen mensen die momenteel op de Ben-Side zitten en al dat staan maar niets vinden van de gelegenheid gebruik maken om een rustiger plek in het stadion op te zoeken en hun plaats aan een fanatieke supporter te gunnen.

We hopen dat iedereen dit jaar enthousiast is geraakt voor een staande Ben-Side, en een scc neemt of verlengt voor de Van der Ben-tribune! Een mooie club als de onze verdient een grote 12e man, dus vul het verzoek om te verhuizen in en sluit je aan bij de Ben-Side!

Je kunt je seizoenkaart vanaf nu verlengen of aanvragen via de mail en/of brief die je deze week van AZ hebt gehad. Verlengen kan tot uiterlijk 30 april met korting en tot 15 mei zonder 10 euro korting op je seizoenkaart.

 

Geplaatst op in Nieuws Reageer