When Saturday Comes: Willem II-away!

Na een jaar afwezigheid is Willem II terug in de eredivisie en dat betekent dat we weer eens naar Tilburg mogen. De eerste uitwedstrijd tegen Heracles was met 275 man in het sfeervolle uitvak een groot succes, dus nu iedereen zo langzamerhand terugkeert van vakantie en AZ het seizoen ook sportief goed begonnen is kunnen we de 500 beschikbare kaarten voor het Tilburgse uitvak best eens uitverkopen!

Waar de uitwedstrijden vorig seizoen bijna allemaal op zondag waren mogen we dit seizoen wegens het ontbreken van Europa League-voetbal gelukkig vaak op zaterdag op pad. Dat is ook het geval bij de wedstrijd in Tilburg, die gespeeld wordt op zaterdag 23 augustus om 18:30 uur. Net als tegen Heracles geldt eigen vervoer, wat betekent dat je onderweg niet hoeft om te wisselen maar wel moet parkeren bij het uitvak. Je kunt dus helaas ook niet met openbaar vervoer naar Tilburg.

Kroeg

Een kaartje voor eigen vervoer kost 12 euro. De busreis van de SV kost 19 (leden) of 24 euro (niet-leden). Wie met eigen vervoer gaat kan zich aansluiten bij de kroeg waar we onderweg gaan inpilsen. Meer info hierover via de bekende jongens!

Haal snel kaarten, op naar Tilburg!

Geplaatst op in Combibeleid Reageer