Ruim 200 man bij Paastraining

Ruim 200 supporters kwamen gisteren in weer en wind naar het Victorie Stadion om AZ tijdens de training op Tweede Paasdag nog even extra te steunen voor de resterende zes competitiewedstrijden. Nadat donderdag in Valencia ook aan het Europese bekeravontuur aan einde kwam, resteert de strijd om de landstitel tegen liefst vijf concurrenten.

Komende week wordt voor AZ meteen cruciaal. Woensdag komt concurrent Twente op bezoek in Alkmaar, terwijl AZ zaterdag naar Eindhoven reist voor de wedstrijd tegen PSV. Het feit dat er zonder directe aanleiding op een druilerige Tweede Paasdag toch even 200 man naar een training komt kijken is hierbij hopelijk een flinke steun in de rug voor de spelers!

Edit 11:00: Niklas Moisander spreekt tegenover Soccernews.nl en RTVNH zijn waardering uit over de actie, waarbij ‘de spelers van AZ verrast werden door zo’n 250 aanhangers. De supporters pakten uit met Bengaals vuur en applaus.’ Moisander: “Ik had dit niet verwacht, maar hier krijgen we een enorme boost van. Ik ben blij met zulke supporters. Wij weten wat we moeten doen als we een prijs willen winnen”. Vergelijkbare artikelen staan op V-bal en Voetbalprimeur.

Edit 21:00: Ook Gertjan Verbeek spreekt z’n goedkeuring over de actie uit. Citaat van AZ.nl: “Er is vandaag en maandag hard getraind. En het was leuk dat er maandag een groot aantal supporters op hun vrije dag de moeite had genomen om ons op de training te begroeten. Dat is goed ontvangen door de selectie.”

Nadat Gertjan Verbeek eerst nog hoogstpersoonlijk een paar kleine Marokkaantjes bij de kraag heeft gegrepen omdat ze op het raam tikten (?!) komen de spelers na een warming up binnen rond 17:20 naar buiten. Foto: Johannes Klinkenberg

Fakkels, sjaals, applaus en gezang voor de spelers op deze druilerige Tweede Paasmiddag. Foto: Johannes Klinkenberg

Come on you boys! Foto: Johannes Klinkenberg

De komende weken massaal achter AZ!

Geplaatst op in Fotoverslagen 1 reactie