Red White Fanatics en Supportersbeweging Victoria Alkmaar bundelen krachten

Een van de speerpunten van Supportersbeweging Victoria Alkmaar is de sfeer in het stadion. Om deze te kunnen verbeteren is een samenwerking aangegaan met de Red White Fanatics, het sfeerteam van AZ.

Red White Fanatics (RWF) is de naam van het zogeheten sfeerteam dat sinds 2006 sfeeracties verzorgt op de tribunes van het Victorie Stadion. Onder meer met choreografieën van vellen, vlaggen en grote doeken op de tribune heeft deze groep enthousiastelingen de afgelopen jaren snel naam gemaakt onder AZ-supporters. De acties worden enthousiast onthaald en door velen erg gewaardeerd. Een samenwerking tussen Victoria en de Red White Fanatics, twee supportersgroepen die de sfeer in het stadion hoog in het vaandel hebben staan, leek ons dan ook een goed idee.

Wij kunnen elkaar aanvullen op diverse vlakken. Victoria Alkmaar kan ontwerpen en ideeën aanleveren, terwijl de RWF de expertise en de ruimte heeft om de doeken te kunnen realiseren. Leden van beide groeperingen zullen de handen ineenslaan om de doeken te maken. Samen staan we sterker en kunnen we beter van elkaars middelen gebruik maken. Door de samenwerking hopen we snel te komen tot meer spandoeken en sfeerverhogende acties rond thuis- en uitwedstrijden.

Ben je een enthousiaste AZ-supporter en lijkt het je leuk ons te helpen met het bedenken en/of uitvoeren van acties? Meld je aan als lid van Victoria en neem contact met ons op!

Geplaatst op in Nieuws Reageer