Ouderwetse Awaydays: Sneek

Voor het eerst sinds de wedstrijd tegen Bennekom in 2006 (0-10 winst) mag AZ voor de beker weer eens op bezoek bij een amateurclub. Op donderdag 1 november voert de reis naar Sneek, waar om 20:00 uur plaatselijke tijd wordt afgetrapt tegen SWZ Boso Sneek, ook wel bekend onder de naam Sneek Wit Zwart. De ploeg staat momenteel laatste in de zondagse Topklasse. Waar we in de Eredivisie vaak te maken hebben met combi’s, treinreisverboden of andere onzinnige regelingen is Sneek gelukkig helemaal zonder beperkingen te bezoeken. Een ideale gelegenheid dus om er een mooi dagje van te maken in de Friese Elfstedenstad!

Voor AZ-supporters zijn 250 kaarten beschikbaar á 13 euro per stuk. Mocht de wedstrijd niet uitverkopen zijn er aan het loket ook nog kaarten verkrijgbaar voor de normale prijs van 10 euro. Supporters onder 16 jaar en boven 65 betalen zelfs maar 5 euro. Met nog drie weken te gaan zijn momenteel 1800 kaarten verkocht voor het 3500 plaatsen tellende sportpark.

Aangezien er geen uitvak lijkt te worden gecreëerd roepen we alle AZ-supporters op om te verzamelen achter een van beide doelen om vanuit hier te kunnen zorgen voor voldoende vocale ondersteuning! Anderhalf uur rijden, vrij vervoer, goedkoop kaartje, AZ dat het nooit gemakkelijk heeft in uitwedstrijden: alle reden om massaal naar Sneek te gaan!

Kaarten koop je HIER! Kaarten kunnen worden omgewisseld bij de ingang van het sportcomplex. De SV organiseert opvallend genoeg géén busreis. Mochten er mensen zijn die nog vervoer zoeken of juist een plek over hebben in de auto meldt dit dan even op het Victoria-forum!

 

Geplaatst op in Combibeleid Reageer