OPROEP: Staande Ben-Side tegen GVVV!

Na het succes van AZ-FC Groningen, waar een anders sfeerloze wedstrijd dankzij het beneden staan een gezellige boel werd, willen we weer een stapje verder gaan op weg naar een grote, fanatieke Ben-Side die vanaf beneden staat. De bekerwedstrijd tegen GVVV op woensdag 1 februari (20:45) is hier de ideale gelegenheid voor, omdat het niet mogelijk is je eigen seizoenkaartplaats terug te kopen. Ook supporters die normaal gezien op andere tribunes zitten kunnen nu dus een kaartje voor de Ben-Side kopen. Bovendien kost een kaartje slechts 10 euro en kunnen er per (s)cc 9 kaarten gekocht worden!

Wederom roepen we alle AZ-supporters op de Ben-Side op om beneden te gaan staan in X2 en X1. Van daaruit zal er misschien ook wel gestaan worden in de aangrenzende vakken. Neem sjaals, vlaggen en spandoeken mee om er een geweldige sfeer van te maken en AZ naar de overwinning te schreeuwen! De wedstrijd begint om 20:45, maar om een goede plaats te bemachtigen raden we aan om uiterlijk om 20:15 in het stadion te zijn. Dit is ook het moment waarop de warming up begint, dus kunnen we de spelers ook hierbij vast aanmoedigen.

Supporters die anders altijd beneden zitten, roepen we op om ook te gaan staan. Supporters die toch liever willen zitten, kunnen terecht in de vakken aan de rand van de Ben-Side en op de Molenaar-tribune. De gehele Alkmaarderhout-tribune zal gevuld worden door 2500 supporters uit Veenendaal. Schreeuw AZ naar de halve finale in een kolkend stadion en kom staan op de Ben-Side: Van Alkmaar de Victorie!

Om de toekomstperspectieven met betrekking tot een staande Ben-Side geen schade aan te doen zal het duidelijk zijn dat de wedstrijd normaal moet verlopen. Geen vuurwerk dus, maar natuurlijk wel vlaggen, spandoeken, sjaals en gezang!

Samen staan we sterk, één grote fanatieke Ben Side!

Geplaatst op in Acties 3 reacties
  • Bram**

    Als we met zijn alle samenwerken moet de uitvoering zeker lukken. Niks om de ”slaap supporters” geven !

  • Rene_konijn

    Staat het ook op de fanpage ?

  • Party

    Goed initiatief! Nou de uitvoering nog!