OPROEP: Staan op de Ben Side!

Na het succes van AZ-FC Groningen, waar een anders sfeerloze wedstrijd dankzij het beneden staan een gezellige boel werd, willen we weer een stapje verder gaan op weg naar een grote, fanatieke Ben Side die vanaf beneden staat. Waar er tegen FC Groningen slechts 7200 supporters in het stadion waren, komen op het duel met Austria Wien donderdag naar verwachting zo’n 15.000 mensen af. Een verdubbeling van het aantal supporters, een verdubbeling van de sfeer!

Wederom roepen we alle AZ-supporters op de Ben Side op om beneden te gaan staan in X2 en X1. Van daaruit zal er misschien ook wel gestaan worden in de aangrenzende vakken, want de Ben Side zal donderdag goed gevuld zijn. Neem sjaals, vlaggen en spandoeken mee om er een geweldige sfeer van te maken en AZ naar de overwinning te schreeuwen! De wedstrijd begint om 19:00, maar om een goede plaats te bemachtigen raden we aan om uiterlijk om 18:30 in het stadion te zijn. Dit is ook het moment waarop de warming up begint, dus kunnen we de spelers ook hierbij vast aanmoedigen.

Supporters die anders altijd beneden zitten, roepen we op om ook te gaan staan. Supporters die toch liever willen zitten, kunnen terecht in de vakken aan de rand van de Ben Side. Help AZ aan de overwinning in een kolkend stadion: Van Alkmaar de Victorie!

Samen staan we sterk, één grote fanatieke Ben Side!

Geplaatst op in Acties 2 reacties
  • anco

    ff tegen austria wien ookk doen mooi sfeertje tog
    ben van de partij

  • Goeie actie!!!