OPROEP: Massaal naar de training 21 januari!

Zondag 22 januari staat de Noord-Hollandse derby weer op het programma. Na 2,5 bekerwedstrijden en een competitiewedstrijd in de Bijlmer ontvangen we de nummer 4 van Nederland eindelijk weer eens in Alkmaar. Om de spelers extra te motiveren voor de wedstrijd van het jaar en ze te wijzen op het belang van de Noord-Hollandse derby roepen we iedereen op om zaterdag 21 januari om 12:30 de laatste training voor de wedstrijd te bezoeken! Neem sjaals, spandoeken, vuurwerk, fakkels en alle andere dingen mee die ervoor zorgen dat de training de toon zet voor de dag erna!

We zullen om 12:30 verzamelen bij het tunneltje. Daarvandaan lopen we gezamenlijk met gezang, vlaggen en vuurwerk naar het trainingsveld, waar de training dan waarschijnlijk net begonnen is. We zullen de spelers dus eerst vanuit/vanachter de hekken aanmoedigen, en vervolgens na afloop nog even persoonlijk succes wensen voor de derby van de volgende dag.

Schreeuw AZ naar de overwinning, en kom massaal naar de training!

De trainingstijd van 12:30 is onder voorbehoud! Check aan het einde van de week deze site nog even voor eventuele wijzigingen, of kijk in het trainingsschema op AZ.nl: AZ.nl/Trainingsschema

Geplaatst op in Acties 2 reacties
  • aranka

    ben der bij!!!

  • AZ ALKMAAR!!!!!

    Ik ga er sws heen. Hopelijk komen er een stuk of 500 mensen. gewoon de hele BEN-SIDE!!!!!!