Ontwerp je eigen megavlag!

Red White Fanatics zal komend seizoen weer alles uit de kast halen om met allerlei soorten acties te zorgen voor een geweldige sfeer in het Victorie Stadion. Om iedereen hier nog meer bij te betrekken vraagt de RWF supporters om een megavlag te ontwerpen. Het beste ontwerp zal op een vlag van 4×4 meter worden gespoten en binnenkort in het stadion te zien zijn!

Wil jij dus jouw eigen ontwerp terugzien in het stadion en daarmee ook regelmatig op tv? Stuur ons dan uiterlijk vrijdag 21 september je beste ontwerp! Op maandag 24 september zullen we de drie mooiste inzendingen bekend maken, waarna iedereen kan stemmen op zijn favoriet. Het winnende ontwerp zal worden verwerkt tot een megavlag en veelvuldig worden gebruikt bij wedstrijden.

Het onderwerp van de vlag maakt niet uit, maar moet uiteraard wel iets met AZ, Alkmaar of de Ben-Side te maken hebben en overwegend in de clubkleuren rood, wit en zwart gemaakt zijn. Verder moet de vlag perfect vierkant zijn, digitaal zijn uitgewerkt en scherp genoeg zijn om te kunnen laten ‘vectorizen’. 500×500 pixels is bijvoorbeeld prima.

Stuur je ontwerp uiterlijk vrijdag 21 september naar info@redwhitefanatics.com en wie weet is jouw ontwerp binnenkort in het stadion te zien!

Zelf eens meehelpen met het schilderen van spandoeken en vlaggen en het bedenken van sfeeracties in het stadion? Stuur een mailtje naar info@redwhitefanatics.com! Kijk voor meer informatie over de Red White Fanatics ook eens op hun website www.redwhitefanatics.com en Facebook-pagina.

Geplaatst op in Nieuws 2 reacties
  • Vincent

    of een grote vlag die lijkt op dat spandoek tijdens AZ – heracles!!

  • Anco

    gewoon against moderne football vlag