Ontwerp het nieuwe uitshirt!

Nadat supporters de voorgaande jaren al steeds meer betrokken werden bij het kiezen van het uitshirt worden supporters nu nog eerder in het proces betrokken. Iedereen kan vanaf nu zijn eigen ontwerp maken voor het uitshirt van volgend jaar! AZ en Macron zullen vervolgens een keuze maken uit de ontwerpen. Het beste ontwerp, of elementen daaruit, zal de basis zijn voor het uitshirt van seizoen 2013-2014.

Supporters zijn volledig vrij in het ontwerpen van een shirt. Iedere kleur mag, de kraag kan op allerlei manieren worden ontworpen en ook historische details of andere verwijzingen naar AZ en Alkmaar zijn uiteraard mogelijk. Macron en AZ zullen kijken naar de uitvoerbaarheid van de ideeën en hierna een keuze maken uit de inzendingen.

De ontwerpen kunnen uiterlijk vrijdag 14 september 2012 worden opgestuurd naar y.ploeger@az.nl of worden ingeleverd bij de receptie van het Victorie Stadion t.a.v. Yvette Ploeger. Digitale ontwerpen met voor- en achterkant, tekeningen met alleen een voorkant of zelfs alleen schriftelijke suggesties voor kleur of details van het shirt zijn allemaal welkom!

In dit topic op het AZ Fanpage-forum staan talloze ontwerpen van twee jaar geleden die wellicht als inspiratie kunnen dienen. Hier kunnen uiteraard ook nieuwe ontwerpen worden gedeeld. Dat laatste kan natuurlijk ook op het Victoria-forum!

Geplaatst op in Nieuws Reageer