Nostalgisch bezoek aan Dordrecht

Een bezoek aan FC Dordrecht is een bezoek aan het voetbal zoals dat een jaar of tien, twintig geleden was. Een gammel stadion, hekken hangen en een organisatie die leeft met de dag en daarom nogal eens een chaotische doch charmante indruk maakt. De ontvangst van uitsupporters is in Dordrecht wel chaotisch, maar helaas niet charmant.

Voor het uitvak waren slechts 15 parkeerplaatsen voor auto’s beschikbaar, waardoor slechts 60 kaarten voor de autocombi in de verkoop konden. Die waren woensdag al snel uitverkocht. Het handjevol supporters moet onderweg ook nog omwisselen, tussen 18:00 en 18:30 uur langs de A13 [dus niet A4 zoals eerder vermeld] bij ‘het pompstation bij Delft-Zuid’. De overige 340 kaarten voor het uitvak worden alleen verkocht in combinatie met een buskaartje, dus het is te hopen dat we ondanks deze beperkingen toch nog een mooi vol vak krijgen in het heerlijk ouderwetse uitvak aan de Krommedijk.  Let op dat je op tijd een kaartje haalt, want na woensdag worden er alleen nog kaarten verkocht als de bus nog niet helemaal vol is.

SV-bus stopt ook bij Zaandam Kogerveld

FC Dordrecht-AZ begint zaterdag 30 augustus om 19:45 uur. Een kaartje voor de bus kost 19 euro (leden) of 24 euro (niet-leden SV). Nieuw is dat supporters op de terugweg ook kunnen uitstappen bij station Zaandam Kogerveld. Een mooie geste voor de supporters uit de Zaanstreek die er hopelijk voor zal zorgen dat meer mensen mee gaan naar uitwedstrijden en er in de toekomst misschien ook op de heenweg op deze plaats gestopt wordt! Op de heenweg vertrekken de bussen om 16:45 uur vanaf het stadion.

 

Geplaatst op in Combibeleid Reageer