Awaydays #4: NAC, 13 euro!

AZ speelt op zondag 22 september om 14:30 uur in Breda de uitwedstrijd tegen NAC. Ook tegen NAC geldt weer een korting op kaarten voor het uitvak, waardoor je ook hier slechts 13 euro betaalt om binnen te komen! Bovendien hoeft er onderweg niet omgewisseld te worden, dus je kunt van tevoren of na afloop nog even een biertje halen in Breda.

Helaas is het dit jaar opeens verboden om met de trein te komen omdat de politie vorig jaar heeft moeten ingrijpen toen een groepje AZ’ers dat met de trein was het aan de stok kreeg met NAC-supporters. Volgens de politie is het risico voor AZ-supporters te groot om met de trein te reizen en daarom mag je uitsluitend met de auto of (mini)bus het uitvak in. Eigen verantwoordelijkheid blijkt in het voetbal anno 2013 niet meer te bestaan.

Stijgende lijn vollere uitvakken doorzetten!

Desalniettemin is de lage prijs en het relatief vrije vervoer een goede reden om naar Breda af te reizen en AZ te steunen! De eerste drie uitwedstrijden tegen Heerenveen, RKC en Utrecht werden een stuk beter bezocht dan vorig jaar. Laten we die lijn doortrekken en wederom met een goed gevuld uitvak het elftal steunen in deze immer lastige uitwedstrijd tegen de antivoetballers uit Breda!

Wie toch met de trein wil of om andere redenen niet in het uitvak wil zitten kan kaarten halen voor het thuisvak, bijvoorbeeld het vak onder het uitvak. Er geldt namelijk vrije verkoop, dus geen ID- of clubcardverplichting.

NAC-AZ (10-4-2009)

Geplaatst op in Combibeleid Reageer