NAC-AZ: Vrij vervoer!

Nu er dit seizoen geen Europese wedstrijden meer volgen, kan een deel van het AZ-budget mooi besteed worden aan binnenlandse uitwedstrijden. De eerste twee uitwedstrijden tot dusver trokken een teleurstellend aantal uitsupporters. Zowel in Amsterdam als Eindhoven was het uitvak nog maar half zo vol als vorig jaar. De hoogste tijd dus voor een goed gevuld uitvak, en daar is NAC-AZ op zondag 23 september 14:30 uur een mooie gelegenheid voor.

NAC-AZ is na de buscombi naar Amsterdam en de autocombi naar Eindhoven namelijk gewoon zonder enige restrictie te bezoeken! Auto, bus, trein of waterfiets, het kan dus allemaal. Bovendien kost een kaartje slechts 18 euro. Daarvoor is het zicht vanuit ‘het aquarium’ dan ook ronduit beroerd, maar het is in ieder geval aardig dat de prijs daar ook wat op wordt aangepast. Breda is slechts anderhalf uur rijden en vergeven van kroegen, dus alle reden om een kaartje te kopen AZ te steunen tegen de schoppers uit Breda!

Supporters die met de auto gaan kunnen overal parkeren, maar mocht je willen parkeren bij het uitvak moeten er vanwege de parkeercapaciteit daar minimaal 3 mensen in een auto zitten. Zal in de praktijk allemaal wel loslopen, maar is het maar even gezegd. Supporters die met de bus van de SV mee willen rijden betalen 23 euro of 28 euro (niet-leden). De bussen vertrekken om 11:15 uur. Voor het uitvak zijn in totaal 750 kaarten beschikbaar.

Kaarten kopen voor NAC-AZ doe je HIER!

 

Geplaatst op in Combibeleid 2 reacties
  • Bensideboy

    dan gaan we tog op die glazen muur zitten 😉

  • Party

    Logisch dat het maar €18,- kost. Je ziet de helft van het voetbal niet eens door die idiote glazen muur voor je!