Merchandising

Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare en reeds uitverkochte merchandising van Supportersbeweging Victoria Alkmaar. Merchandising is verkrijgbaar bij de Alkmaarse Fan & Giftshop op de Hoogstraat 2 in Alkmaar. De pins zijn verkrijgbaar bij Merv’s Sportcafé, Scharlo 33 in Alkmaar. Voor meer informatie of nieuwe ideeën, mail info@victoria-alkmaar.nl.

1. Stickers – permanent in voorraad sinds 2011


Stickers zijn gratis verkrijgbaar voor alle leden van Victoria!

2. Sjaal Ben-Side – opnieuw verkrijgbaar sinds oktober 2012


Deze Ben-Side sjaal kost 5 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden van Victoria. Na een eerste lading die eind 2011 de deur uit vloog hebben we de sjaal sinds oktober 2012 weer in voorraad.

3. Muts Victoria – verkrijgbaar sinds november 2012

Zwarte beanie met wit/zilver geborduurd torentje. De toren verwijst naar de burcht uit het stadswapen van Alkmaar die tevens het logo van Victoria vormt. De muts kost 8 euro voor leden en 12 euro voor niet-leden.

4.Pet City of Dreams – verkrijgbaar sinds juni 2012


De City of Dreams-pet is verkrijgbaar sinds de tweede editie van het City of Dreams-supporterstoernooi in juni 2012. De pet kost 5 voor leden en 10 euro voor niet-leden.

5. Pins Ben-Side – verkrijgbaar sinds juni 2012


Deze Ben-Side-pins met een doorsnee van anderhalve centimeter zijn te koop voor 3 euro per stuk (4 euro voor niet-leden). De pins zijn ook altijd verkrijgbaar bij Merv’s Sportcafé, Scharlo 33 in Alkmaar.

6. Sjaal City of Dreams – uitverkocht sinds mei 2011


De sjaal voor het eerste City of Dreams-toernooi bleek meteen een succes en was al snel uitverkocht. Op de achterkant staat in grote letters ‘ALKMAAR’ geflankeerd door dezelfde Alkmaarse torens als op de voorkant.

7. Sjaal SPQA – uitverkocht sinds mei 2010


De eerste Victoria-sjaal was direct uitverkocht en is aldus verworden tot een uniek collector’s item. S.P.Q.A. stamt uit de Romeinse tijd en is afgeleid van het S.P.Q.R. van Rome. Letterlijk staat er Senatus Populusque Alcmarianus, wat zoveel betekent als de senaat en het volk van Alkmaar. In moderne (voetbal)termen: Wij, Alkmaarders! De tekst is op verschillende plekken in de stad te zien, waaronder op de Waagtoren. Verder staat op de sjaal de ouderwetse leren bal met krans, die het symbool is geworden van de strijd tegen het moderne voetbal.