Massaal de kroeg in!

12-620x411

Donderdag 19 september speelt AZ de eerste wedstrijd in de poule van de Europa (?) League in Azië. Maccabi Haifa is in Israël de tegenstander. Aangezien maar weinig supporters afreizen naar het Midden-Oosten een mooie gelegenheid om weer eens met z’n allen een uitwedstrijd te kijken in de kroeg!

Aan handelsgeest ook in Alkmaar geen gebrek, dus hebben we een mooi dealtje gesloten met onze trouwe sponsor Café Merv’s. Leden van Victoria betalen deze avond slechts 1,50 euro voor een biertje! Alle reden dus om op donderdagavond naar het Scharlo te rijden om onder het genot van een goedkope goudgele tegen een beeldscherm te schreeuwen!

Aftrap bij Maccabi Haifa-AZ is om 21:05 uur. Merv’s opent uiteraard al veel eerder de deuren voor dorstige AZ’ers. Liefhebbers kunnen er vanaf 18:00 uur terecht. De hele avond is het bier 1,50 euro.

Voor diegenen die Merv’s niet kennen: de kroeg is te vinden op Scharlo nummer 33!

Schroom niet om ook niet-leden mee te nemen; lid worden kan ter plekke! We nemen ook hele stapels nieuwe Victoria en Ben-Side stickers mee, die we uiteraard gratis uitdelen!

Geplaatst op in Acties Reageer