Lid worden

Ben jij de fanatieke AZ-supporter die zich kan vinden in onze ideeën? Meld je dan aan als lid en steun onze beweging! We vragen per seizoen (ingaande op 1 november) €10 euro contributie aan onze leden. De opbrengsten zullen volledig worden gestoken in acties, spandoeken en andere zaken waar de fanatieke supporter van profiteert. Zie het menu Wapenfeiten voor meer informatie hierover. De contributie kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL19ABNA0606497471 t.a.v. Supportersbeweging Victoria Alkmaar, maar je kunt ons ook te machtigen.

 

Direct aanmelden

Door ons te machtigen om het lidmaatschapsgeld van je rekening af te schrijven bespaar je ons een hoop werk en tijd. Met de machtiging geef je ons het recht om je lidmaatschap automatisch te verlengen tot wederopzegging. Het lidmaatschapsgeld á 10 euro wordt elk jaar op 1 november afgeschreven. Aanmelden kan door je naam, emailadres en bankrekeningnummer te mailen naar info@victoria-alkmaar.nl.

We gebruiken de gegevens alleen voor onze eigen administratie. Wij zullen deze informatie nooit afstaan aan andere partijen.