Laat je horen voor AZ!

Het vak was leeg, de sfeer was doods en de noodkreet is daarmee ongetwijfeld doorgedrongen tot de burelen van club, gemeente en politie. We kregen maandag een eerste reactie van AZ om volgende week samen met Alkmaar Fanatics en de SV te praten over de door ons aangehaalde punten. Uitsupporters in thuisvakken, de wantrouwende en vijandige houding tegenover eigen supporters en de censuur zijn daarbij de meest prangende punten.

De boycot was een drastische en hopelijk eenmalige actie. We zullen de komende tijd zowel voor als achter de schermen doorgaan in de ingeslagen weg. Ondertussen kunnen we het elftal niet langer in de steek laten. Het is nu tijd om te laten zien wat het belang is van een grote en fanatieke supportersschare. De sfeer moet beter, het stadion voller.

Zondag 24 september wacht de thuiswedstrijd tegen Excelsior (16.45u). We roepen iedereen op om daar weer aanwezig te staan en te zorgen voor een kolkende Ben-Side. Voor die tijd staan vrijdag (Sparta, 20u, kaartje €12) en dinsdag (MVV, 20.45u, beker, kaartje €7) ook nog twee mooie uitwedstrijden op het programma. Ook in Rotterdam en Maastricht verdient de ploeg alle steun.

Ondertussen zullen we iedereen op de hoogte houden van de vorderingen. Uiteraard zijn we ook altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Daarnaast is op donderdag 28 september om 20u een forumavond in het supportershome waar onder meer Robert Eenhoorn, Max Huiberts en John van den Brom aanwezig zijn om in gesprek te gaan met supporters. We roepen iedereen op om hier aanwezig te zijn om ons geluid zo breed mogelijk te laten horen.

Samen staan we sterk. Wij zijn AZ!

Geplaatst op in Nieuws Reageer