Kom zaterdag naar de training!

AZ speelt zondag thuis tegen Feyenoord. Het kan de vierde keer op rij worden dat er thuis niet gewonnen wordt, maar het kan ook de ommekeer betekenen in een seizoen waarin AZ vaak best aardig speelt, maar de punten steeds knullig uit handen geeft. Dit jonge en wisselvallige elftal heeft zelfvertrouwen nodig om over het dode punt heen te komen. Wij, de supporters, kunnen hierbij het verschil maken!

Om de spelers het nodige zelfvertrouwen te geven roepen we iedereen op om aanstaande zaterdag 24 november om 11:00 uur naar de training te komen! Hier kunnen we de spelers duidelijk maken dat we onvoorwaardelijk achter de club blijven staan, maar dat we wel een elftal willen zien dat met het mes tussen de tanden strijdt voor de punten. Vanaf de tribunes zullen wij er dan aan bijdragen dat Alkmaar weer een onneembare vesting wordt!

Victoria zal er voor zorgen dat de spelers na afloop van de training niet direct naar binnen gaan, maar nog even de tijd nemen voor een praatje met de supporters.

We verzamelen op de tribune aan de westzijde van het trainingsveld. Neem sjaals, vlaggen en fakkels mee en help AZ om de weg omhoog weer te vinden! Zaterdag én zondag in het stadion massaal achter AZ!

Zegt het voort! Tot zaterdag 11:00 uur!

Victoria verkoopt zaterdag tijdens de training ook merchandising. Naast de nieuwe Victoria-muts zijn ook Ben-Side-sjaals, City of Dreams-petjes en stickers verkrijgbaar. Ook kun je ter plekke lid worden. Meer informatie over de merchandising vind je HIER.

Geplaatst op in Acties 3 reacties
 • Victoria

  ”Naast de nieuwe Victoria-muts zijn ook Ben-Side-sjaals, City of Dreams-petjes en stickers verkrijgbaar.”

  Ja dus ;). Tot zaterdag!

 • Jarno Klaver

  zal erbij zijn neem aan dat er ook mutsen verkocht worden?

  • ”Naast de nieuwe Victoria-muts zijn ook Ben-Side-sjaals, City of Dreams-petjes en stickers verkrijgbaar.”

   Ja dus ;). Tot zaterdag!