Kies het nieuwe uitshirt!

Deze week kan gestemd worden op het uitshirt waarin AZ volgend seizoen zal spelen. Het betrekken van de supporters bij de keuze voor het uitshirt komt voort uit een idee van Supportersbeweging Victoria Alkmaar en daaropvolgende gesprekken die Victoria, SV en AZ met elkaar hebben gehad.

Er kan gekozen worden tussen een geheel antraciet shirt en een shirt in dezelfde kleur met witte mouwen. Stemmen kan via de volgende link: http://www.afaspersonal.nl/kieshetuitshirt?lsrc=001a109155. De stemming sluit op zaterdag 19 november om 12:00. De uitslag wordt volgende week bekendgemaakt.

Volgend seizoen zullen supporters nog eerder in het proces betrokken worden, waardoor er ook meer invloed kan worden uitgeoefend op het shirt. Wel is ook dit jaar al door Victoria en SV AZ aangestuurd op verwijzingen naar AZ en de stad Alkmaar. Zo zal op het uitshirt ter hoogte van de heup de tekst ‘AZ Alkmaar’ verschijnen, en op de achterzijde bij de kraag de letters ‘AZ’ uit het logo. Het thuisshirt zal ook enkele verwijzingen naar AZ en Alkmaar krijgen.

 

Geplaatst op in Nieuws 3 reacties
  • Ik vindt de bovenste mooi valt goed op

  • Rene

    Ik neem aan de bovenste

  • Wesley

    Ik heb op de versie met de witte mouwen gestemd! Dat lijkt het meest op het shit uit de glorietijden met Kees Kist en co. Toen was het ook rood met witte mouwen thuis en blauwe met witte mouwen uit. Dus mensen, massaal voor de witte mouwen!