Inschrijving City of Dreams-toernooi geopend!

De inschrijving voor het supporterstoernooi City of Dreams is geopend! Voor het toernooi op de velden van Alcmaria Victrix dat dit jaar op zaterdag 8 juni wordt gespeeld zijn de eerste elftallen zelfs al vastgelegd. Er wordt nog geprobeerd om de winnaar een finale te laten spelen tegen een elftal van oud-spelers van AZ.

Met Capside, Waarland en titelverdediger ’t Hartje hebben we oude bekenden weten te strikken voor het prestigieuze voetbaltoernooi, dat dit jaar alweer voor de derde keer gehouden wordt. Ook Vakkie W zal proberen de glorietijden van weleer te doen herleven. In de gedaante van nieuwkomer FC Carnales is een gevaarlijke outsider aan de lijst met teams toegevoegd. De eerste editie van het aan Gillus opgedragen City of Dreams-toernooi werd in 2011 gewonnen door Alcmaria 1. Vorig jaar ging ‘t Hartje aan de haal met Wisselbokaal ‘t Fluitje.

Inschrijving teams en scheidsrechters

Meer aanmeldingen zijn natuurlijk van harte welkom! Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@cityofdreamstoernooi.nl. Teams bestaan uit 7 man inclusief keeper en de wedstrijden worden gespeeld op een half veld. Wedstrijden duren 2x 15 minuten. In totaal is er plaats voor 16 of 20 teams. Deelname kost 50 euro per team. Hiervan zal onder meer het barpersoneel en de dj betaald worden. De aanvoerder van elk team krijgt op de toernooidag een enveloppe met daarin alle materialen voor het team (consumptiemunten, wedstrijdschema, vaantjes, sleutel kleedkamer etc.). De wedstrijden beginnen om 12:30 uur, deelnemende teams dienen om 11:30 uur aanwezig te zijn.  Meer informatie over het toernooi is te vinden op www.cityofdreamstoernooi.nl. Volg het toernooi ook op Facebook voor meer nieuws en leuke anekdotes!

Om de wedstrijden in goede banen te leiden zijn we daarnaast weer op zoek naar arbiters van topniveau. Met de reeds aangemelde scheidsrechter Renzo Pijper als leidsman is de eerste stap naar een toernooi van wereldklasse gezet, maar we hebben er nog zeker drie meer nodig. Scheidsrechters krijgen als vergoeding een stapeltje consumptiebonnen. Aanmelden wederom bij info@cityofdreamstoernooi.nl!

Bier en muziek

Net als vorig jaar staat er voor de kantine een buitenbar. Een biertje kost 1,50 euro. Na afloop van het toernooi is er vanaf het einde van de middag muziek in en rond de kantine. DJ Mario draait tot 22:30 uur, The Vinyl Pimp neemt het laatste uurtje voor zijn rekening. Het feest eindigt om 23:30 uur.

Ook als je voor geen meter kunt voetballen ben je natuurlijk van harte welkom om 8 juni langs te komen op de velden van Alcmaria Victrix! Samen maken we er een mooie dag van in de City of Dreams!

Geplaatst op in Nieuws Reageer