Inschrijven City of Dreams Toernooi

Zoals jullie inmiddels allemaal wel weten zal op 4 juni het City of Dreams voetbaltoernooi plaatsvinden op het sportcomplex van Alcmaria Victrix en om het toernooi een nog groter succes te laten worden hebben we eigenlijk nog 2 teams nodig (we hebben er al 14!).

We spelen 7 tegen 7 inclusief keeper op een half veld. De wedstrijden duren 2x 15 minuten en de eerste wedstrijden vinden om 14:00 plaats. Er zijn 4 poules van 4 en alleen de nummers 1 gaan door. Vervolgens wordt er een halve finale gespeeld, gevolgd door een (troost) finale. Het is de bedoeling dat we,  inclusief finalisten, rond 18:00 aan een verdiende pot pils zitten.

De kosten per deelnemend team zijn €50, bedoeld om de kosten voor het personeel te dekken. Het restant zal deels gebruikt worden voor het permanente spandoek voor Gillus en deels voor eventueel prijzengeld/consumpties.

Meedoen? Mail dan met info@victoria-alkmaar.nl om je team in te schrijven. Inschrijven en betalen kan tot 1 juni, dus wees er snel bij zodat de organisatie nog tijd heeft om het speelschema te maken.

Geplaatst op in Nieuws Reageer