Haal nu kaarten voor erewedstrijd Ricksen!

De kaartverkoop voor de erewedstrijd voor Fernando Ricksen op zondag 25 mei in Sittard is inmiddels gestart. Kaarten zijn gewoon verkrijgbaar via Fortuna Sittard, en dus niet zoals eerder gemeld via ons. Na registratie voor de online kaartverkoop kun je per account vier kaarten halen. Een kaartje kost 10 euro. De wedstrijd van het huidige Fortuna tegen het elftal van Ricksen begint om 19:00 uur. Om 17:00 uur is er een voorwedstrijd tussen AZ B1 en Fortuna B1.

We roepen AZ-supporters op kaartjes te halen voor de Noord-tribune! Dit is tevens de zijde waar de fanatieke supporters van Fortuna staan. Supporters van AZ en Fortuna onderhouden al jarenlang een vriendschapsband. Op de website van de kaartverkoop heet deze tribune NRD.

Vervoer

Er zullen één of meerdere bussen met AZ-supporters naar Sittard rijden. Vertrek is om 11:00 uur vanuit Alkmaar. Verwachte aankomsttijd is 14:00 uur, waarna een kroeg zal worden opgezocht. Direct na de wedstrijd rijden we terug, waardoor we waarschijnlijk rond middernacht weer in Alkmaar zijn. De busreis kost – afhankelijk nog van hoeveel mensen er mee gaan – tussen de 17 en 20 euro per persoon. Aanmelden kan via deze Facebook-pagina.

Uiteraard kun je ook met de auto of trein gaan. Met de auto is Alkmaar-Sittard iets meer dan twee uur rijden. Ook de trein is een optie. Twee keer per uur (:11 en :41) vertrekt vanuit Alkmaar een trein die je met korte overstap in Utrecht naar Sittard brengt. Reistijd is 2:51 uur. Het stadion ligt aan de achterkant van het station en is een kwartiertje lopen. Het centrum is aan de andere kant van het spoor eveneens op loopafstand. De laatste intercity terug vertrekt om 21:14 uur, waarna je met overstap in Utrecht om 00:19 uur in Alkmaar bent. Om 21:44 uur vertrekken is ook nog een optie. Met overstap op station Bijlmer ben je dan om 00:59 uur in Alkmaar.

Op naar Sittard!

Geplaatst op in Nieuws Reageer