Gratis én vrij naar Groningen

Drie dagen na de wedstrijd in Belgrado staat in de eredivisie wederom een relatief lange reis op het programma voor AZ. Op twee uur rijden van Alkmaar trapt AZ zondag 20 september om 16:45 uur in de Euroborg af tegen FC Groningen in een poging de ongeslagen status in uitwedstrijden te handhaven. Na twee prima gevulde en kolkende uitvakken zetten we die fantastische sfeer door in Groningen!

Net als voorgaande jaren kost een kaartje slechts 2 euro. Bovendien is het omwisselpunt onderweg weer vervallen, waardoor we (bijna) zonder restricties naar het hoge noorden kunnen koersen. Alleen reizen per trein is niet toegestaan. In totaal zijn 525 kaarten beschikbaar. Wie met de combibus van de SV mee wil betaalt 13 (leden) of 18 euro (niet-leden SV). De bussen vertrekken om 13:30 uur vanaf het stadion.

AZ kan de steun van de supporters goed gebruiken om de vermoeidheid van de Europese reis te compenseren. De Groningers hebben bovendien de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille in de benen en zijn nog onervaren met het ritme van donderdag-zondag, dus kan AZ best eens met punten huiswaarts keren. Bovendien duurt het nog dik vier weken voor de volgende uitwedstrijd op de agenda staat. Het moge dus duidelijk zijn: ga mee naar Groningen!

FC Groningen-AZ 121

Geplaatst op in Combibeleid Reageer