Ga mee naar NEC!

AZ is na twee wedstrijden nog ongeslagen in 2016 en reist zaterdag voor het eerst in ruim twee jaar weer eens naar Nijmegen voor de uitwedstrijd tegen NEC (aftrap 20:45 uur). Zoals al werd opgeroepen bij de thuiswedstrijd tegen Feyenoord zondag hopen we in De Goffert te zorgen voor een vol uitvak. Haal dus snel de laatste autocombikaarten of ga mee met de bus en steun AZ in Gelderland!

Een kaartje voor deze wedstrijd kost slechts 12 euro en daarvan zijn er 120 beschikbaar voor eigen vervoer. De rest wordt verkocht als buscombikaart à 19 euro (leden) of 24 euro (niet-leden SV). De bussen vertrekken om 17:30 uur vanaf het stadion. Wie met de auto gaat moet verplicht parkeren bij het uitvak, maar we hebben de toezegging gekregen dat het volgend jaar vrij vervoer wordt als deze wedstrijd goed verloopt. Omwisselen is ook bij het uitvak, dus verder zijn er ook dit jaar al geen restricties.

AZ vraagt supporters wel om met minimaal drie man per auto te reizen omdat er anders mogelijk niet genoeg plek is op de parkeerplaats bij het uitvak. Mocht je niet met de auto kunnen is het ook mogelijk om lopend het uitvak binnen te komen. Meld dit voor de zekerheid wel even vooraf bij AZ.

 

Geplaatst op in Combibeleid Reageer