Ga mee naar De Graafschap!

AZ haalde vorig seizoen meer punten in uitwedstrijden dan in thuiswedstrijden en lijkt die trend in het nieuwe seizoen voort te zetten. Waar in drie thuiswedstrijden niet werd gescoord leverde de enige uitwedstrijd een punt én twee doelpunten op; de helft van het puntentotaal en zelfs 100 procent van de goalproductie. Na twee welkome weken van rust hervat AZ de competitie zaterdag 12 september in Doetinchem, waar om 18:30 uur wordt afgetrapt tegen De Graafschap.

Een ideale gelegenheid om weer eens voor een vol vak te zorgen, ook omdat het alweer dik drie jaar geleden is dat we voor het laatst in de Achterhoek speelden. Op 11 maart 2012 werd het 0-2 door doelpunten van Rasmus Elm en Erik Falkenburg.

Victoria-bus en vrij vervoer

We kunnen met vrij vervoer naar Doetinchem, waar een kaartje 17 euro kost. Victoria laat bovendien voor het eerst dit seizoen weer een eigen bus rijden, die uiteraard onderweg stopt bij een kroeg. Inschrijven voor de busreis kost 15 euro per persoon en kan via busreizen@victoria-alkmaar.nl. Vertrek is om 14:00 uur vanaf station Alkmaar.

Wie met de auto gaat hoeft niet bij het uitvak te parkeren en kan dus een plekje zoeken in de wijk. Reizen per trein en het bezoeken van de binnenstad is officieel niet toegestaan. Uiteraard valt dit niet te controleren, maar let dus een beetje op als je dit toch doet. Auto- en eventuele treingangers zijn natuurlijk ook welkom bij de kroeg die perfect op de route ligt. Meer info daarover volgt via de bekende mensen.

Meerijden met de combibus van de SV kan natuurlijk ook en kost 22 (leden) of 27 euro (niet-leden SV). De bussen vertrekken om 14:45 uur vanaf het stadion.

GA MEE NAAR DOETINCHEM!

Geplaatst op in Combibeleid Reageer