Foto’s training en A9-spandoek

Afgelopen week deden we weer een oproep om massaal naar de laatste training te komen voorafgaand aan de Noord-Hollandse derby. Maar liefst 500 supporters kwamen zaterdag rond het middaguur naar het stadion om de spelers nog even extra te motiveren voor de wedstrijd van zondag.

De volgende dag werd er voor de wedstrijd een spandoek ophangen langs de A9 met een ludieke toespeling op de bekerwedstrijd van eind december en de in het voordeel van Esteban en AZ besliste strijd tegen hooligan Wesley en diens club. Vanwege de harde wind en de politie die op ieder viaduct stond, werd het doek uiteindelijk opgehangen in het Oosterbos in Heiloo. Dat het niet onopgemerkt is gebleven werd al snel duidelijk, onder meer via Twitter. Zo meldde Volkskrant-journalist Willem Vissers: ”Paar jongens in weiland, voor Alkmaar, ontrollen spandoek. Tekst, ongeveer: waarschuwing. U nadert Esteban. #AZAJA”. ‘basvanafas’ meldde: ”Humor langs de A9. Spandoek met de tekst: “Waarschuwing U nadert Esteban!”

Foto’s van training en spandoek hieronder:

Waar vorig jaar 300 man op de training afkwam, steeg het aantal supporters dit jaar tot boven de 500!

De Red White Fanatics zijn weer uitgerukt met trommel en paar mooie spandoeken

Gezang, spandoeken, vlaggen, vuurwerk; zo zien we het graag!

Fakkels!

Mooie taferelen. Is het toch nog eens gezellig in Vak S ;).

We are the Ben-Side-boys!

Dit spandoek, een een-tweetje tussen Victoria en Red White Fanatics, is de aanwinst van de winterstop

Op zondagochtend wordt er nog even een spandoek opgehangen om de naderende bezoekers te attenderen op de aanwezigheid van Esteban

De man die niet met zich laat spotten staat afgebeeld in het waarschuwingsbord

Goed te zien vanaf te snelweg

Waarvan akte

Geplaatst op in Fotoverslagen 1 reactie
  • Bram**

    Schitterend. Zo zien we het graag !