Feyenoord-AZ: Vrij vervoer!

Net als voorgaande jaren is Feyenoord-AZ ook dit jaar weer gewoon zonder misplaatste maatregeltjes te bezoeken. De wedstrijd wordt dit keer gespeeld op zondag 29 april om 14:30, en kan dus een mooie opmaat zijn voor Koninginnenacht.

Feyenoord verkeert in financiële problemen, en laat de supporters hiervoor opdraaien. Ook bezoekende supporters ontkomen hier niet aan. Een kaartje voor vrij vervoer kost maar liefst 30,50 euro, en is hiermee met afstand de duurste in de Eredivisie. De bussen zijn met 31,50 euro voor leden en 36,50 euro voor niet-leden van de SV weer een stukje duurder. En dat terwijl het uitvak in De Kuip qua zicht en voorzieningen nu niet bepaald tot de beste van Nederland behoort.

Desalniettemin blijft vrij vervoer naar De Kuip een mooie gelegenheid om AZ achterna te reizen. Als er voor vrijdag 13 april meer dan 750 kaarten zijn verkocht kan AZ aanspraak maken op 1200 kaarten. Koop dus allemaal voor die tijd kaarten, en zorg ervoor dat we AZ massaal steunen in de ontknoping van dit fantastische seizoen!

Geplaatst op in Combibeleid 1 reactie
  • Jantje

    sukkels