Feyenoord-AZ vrij vervoer

In een tijd van autocombi’s, alcoholverboden en andere onzinnige beperkingen rond uitwedstrijden is het ook wel prettig dat er clubs en lokale overheden blijven bestaan die een voetbalwedstrijd niet moeilijker maken dan het is. Feyenoord-AZ is net als voorgaande jaren dan ook gewoon zonder beperkingen te bezoeken.

AZ speelt dit jaar op zondag 10 februari om 14:30 uur in De Kuip. AZ-supporters helpen Feyenoord met het afbetalen van de schulden, want een kaartje kost ook dit jaar maar liefst 30,50 euro. Supporters die met de bus willen, betalen 31 (leden) of 36 euro (niet-leden SV). De bussen vertrekken om 11:15 uur.

Nieuw uitvak

Na de winterstop plaatst Feyenoord het uitvak geheel op de tweede ring, waardoor er dus geen optioneel uitvak meer is op de eerste ring. De totale capaciteit blijft 1200, waarbij een nieuw flexibel uitvak wordt gebouwd naast het huidige uitvak op de tweede ring.

Als we twee uitvakken willen vullen moeten er voor maandag 21 januari meer dan 650 kaarten zijn verkocht. Koop dus zo snel mogelijk kaarten, en steun AZ in Rotterdam! In totaal zijn 1200 kaarten beschikbaar. Indien er voor 21 januari niet meer dan 650 kaarten zijn verkocht krijgen we alleen het vast uitvak met een capaciteit van 650.

Kaarten koop je HIER!

Geplaatst op in Combibeleid Reageer