Echt ouderwets bekeravondje

Volgende week woensdag 24 september om 20:00 uur trapt AZ het KNVB-bekerseizoen af tegen de amateurs van EVV in Echt. Zoals het hoort bij een laagdrempelig bekerduel op een gemoedelijk sportcomplex zijn er geen restricties rond de kaartverkoop. Op het complex is ook geen uitvak ingericht, dus supporters van beide clubs staan gewoon door elkaar.

Kaarten voor het duel tegen de topklasser uit Midden-Limburg kosten slechts 10 euro en zijn t/m dinsdag 23 september uitsluitend verkrijgbaar in het Fancentrum. (AZ heeft er uit nostalgische overwegingen ook de categorie bij gezet: onoverdekt staan. Prachtig. We rekenen op een MO1-reünie.) Verder zijn ook bij de sigarenboer en de kantine in Echt momenteel al kaarten te krijgen. Wie niet in de gelegenheid is naar Alkmaar of Echt te komen voor de wedstrijd kan altijd nog op de wedstrijddag een kaartje aan de kassa halen. De verwachting is niet dat de wedstrijd (in een vroeg stadium) uitverkoopt.

Vrij vervoer betekent dat het ook weer eens mogelijk is om de trein te pakken. Op de website van Spoordeelwinkel is een dagretour te koop voor 19 euro. Ook de NS Groepsretour (van 4 tot 10 personen, 13,75 tot 7 euro per persoon) is altijd een goed idee. Het complex van EVV is op loopafstand van station Echt en de laatste trein gaat om 22:44 uur. Dat is dus makkelijk te halen, als de wedstrijd tenminste na 90 minuten beslist is. De auto kan natuurlijk ook altijd, maar een busreis zit er dit keer bij hoge uitzondering niet in. Zowel de SV als Victoria organiseren geen busreis voor deze wedstrijd.

Geplaatst op in Combibeleid 1 reactie