De Ben Side bestaat nog

Een man die vorige week zaterdag een spandoek probeerde te stelen om naar eigen zeggen ‘te zien of de Ben Side tegenwoordig nog wat voorstelt’ heeft de hoofdvraag van zijn empirisch onderzoek nog diezelfde avond kunnen beantwoorden. AZ-supporters heroverden het doek, waarmee de aanname dat de Ben Side in diepe rust verkeert verworpen kan worden.

Na afloop van de wedstrijd tegen Vitesse op 10 september belandden enkele AZ-supporters in de pendelbus naast een man van een jaar of veertig, die naar eigen zeggen AZ-supporter van het eerste uur was. Niemand die hem echter ooit gezien had. Wijzend naar het zwart-witte BEN SIDE spandoek op zijn schoot, vertelde hij trots het doek gejat te hebben om te ervaren of de Ben Side eigenlijk nog wel wat voorstelt. Inmiddels bij het station aangekomen, vroegen de AZ’ers het doek hierop uiteraard terug. De man weigerde dit, met de boodschap het doek volgende week wel terug te hangen. Omdat deze zwakke smoes niet geloofd werd en de man het doek nog altijd niet wilde teruggeven, ontstond een vechtpartijtje. Hierbij werd het doek uiteindelijk terugveroverd op de man en zijn inmiddels verdwenen vrienden.

De vlag is inmiddels weer in handen van de rechtmatige eigenaar, en zal donderdag bij de bekerwedstrijd tegen FC Groningen weer in het stadion te zien zijn.

Het doek voor Vak W in april 2008

Geplaatst op in Nieuws 2 reacties
  • you never walk alone

    zou wel het mooiste zijn en dan allemaal staand

  • WE MOETEN WEER EEN VAK EN NIET DOOR ELKAAR!!

    HET ZIET ER ROMMELIG UIT EN WE MOETEN EIGELIJK EEN GROOT VAK (BIJV X2 EN NIET X1 X2 X3 DOOR ELKAAR)

    WE KUNNEN HEB (l)