Collecte brengt ruim 4000 euro op

De collecte die Supportersbeweging Victoria Alkmaar en Red White Fanatics gisteren hielden voorafgaand aan AZ-Heerenveen heeft ruim 4000 euro opgeleverd. In totaal werd € 3900,03 opgehaald, plus 174 AZ-muntjes ter waarde van 1,10 euro. Dat is ruim 700 euro meer dan bij de RWF-collecte van vorig jaar.

Een deel van de opbrengst zal besteed worden aan het beschilderen van de tweede zijde van het fietstunneltje met schilderingen over de historie van AZ en Alkmaar. Het grootste deel van de opbrengst zal besteed worden aan diverse sfeeracties van de Red White Fanatics.

We danken alle supporters die iets hebben gegeven voor hun bijdrage! In het bijzonder natuurlijk de mensen die hebben bijgedragen aan de volgende collectie curiosa: twee dollars, een DE-muntje, een kwartje (gulden dus), een Tsjechische munt, een Efteling-munt, een Arabische munt, een Postcodeloterij-munt en twee  winkelwagenmuntjes.

Supporters die de collecte gemist hebben en alsnog een financiële bijdrage willen leveren aan de sfeer in het stadion kunnen een mailtje sturen naar info@redwhitefanatics.com.

Geplaatst op in Nieuws 2 reacties
  • Christiaan

    Prachtige Actie!

  • Frankkok2008

     Wat komt er aan de andere kant van het tunneltje dan voor beschildering?