City of Dreams toernooi: twee teams en scheidsrechters gezocht

Aanstaande zaterdag is het zover, de eerste editie van het City of Dreams Supporterstoernooi staat op het programma. Op dit moment hebben reeds 14 teams zich ingeschreven, maar eigenlijk hebben we er nog 2 nodig. Ook zijn we nog op zoek naar scheidsrechters. Heb jij zin om met een vriendenteam mee te doen of ben je goed met de fluit? Mail dan nu naar joeri88 @hotmail.com en schrijf je in!

Het toernooi zal plaatsvinden op het complex van Alcmaria Victrix aan de Terborchlaan in Alkmaar. We spelen 7 tegen 7 inclusief keeper op een half veld. De wedstrijden duren 2x 15 minuten en de eerste wedstrijden vinden om 14:00 plaats. Er zijn 4 poules van 4 en alleen de nummers 1 gaan door. Vervolgens wordt er een halve finale gespeeld, gevolgd door een (troost) finale. Het is de bedoeling dat we, inclusief finalisten, rond 18:00 aan een verdiende pot pils zitten. De inschrijfkosten bedragen 50 euro per team en de opbrengsten worden gebruikt om het barpersoneel te betalen. Wat over blijft gaat rechtstreeks in het permanente spandoek ter ere van Gillus (dat zaterdag onthuld zal worden).

De winnaars van het toernooi spelen om de wisselbokaal ‘t Fluitje en een grotere eer dan die prijs winnen is er natuurlijk niet.

Ook als je voor geen meter kunt voetballen ben je natuurlijk van harte welkom bij Alcmaria Victrix. Samen gaan we er een mooie dag van maken!

Geplaatst op in Nieuws Reageer