City of Dreams-toernooi: schrijf je in!

Zaterdag 2 juni staat de tweede editie van het City of Dreams-supporterstoernooi op het programma! Net als vorig jaar kunnen AZ-supporters in een team van 7 spelers op de velden van Alcmaria Victrix strijden om de felbegeerde wisselbeker ‘t Fluitje. Vorig jaar ging ‘Alcmaria 1’ met de beker aan de haal. De winst werd opgedragen aan Gillus, naar wie het toernooi is vernoemd.

Teams bestaan uit 7 man inclusief keeper, en de wedstrijden worden gespeeld op een half veld. Wedstrijden duren 2x 15 minuten. In totaal is er plaats voor 16 teams, verdeeld over vier poules. De nummer 1 van elke poule gaat naar de halve finale, waarna een finale en een troostfinale volgt.

Het toernooi begint op 2 juni om 14:00 en zal rond 18:00 eindigen met de finale. Na afloop is er tot laat in de avond muziek in en rond de kantine. Een team van minimaal 7 spelers aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@cityofdreamstoernooi.nl. Inschrijfkosten zijn 50 euro. Hiervan zal het barpersoneel en de dj betaald worden.

Om alle risicowedstrijden in goede banen te leiden hebben we ook nog vier scheidsrechters nodig! Scheidsrechters krijgen als vergoeding een stapeltje consumptiebonnen. Aanmelden wederom bij info@cityofdreamstoernooi.nl.

Ook als je voor geen meter kunt voetballen ben je natuurlijk van harte welkom om 2 juni langs te komen op de velden van Alcmaria Victrix! Samen maken we er een mooie dag van in de City of Dreams!

Geplaatst op in Acties, Nieuws Reageer