CAN YOU HEAR: Staan op de Ben Side

Vier jaar geleden werd supporters bij het betrekken van het nieuwe stadion gevraagd een voorkeur aan te geven voor zitten of staan. Om verschillende redenen kozen op dat moment slechts 800 supporters ervoor om te staan. Veel fanatieke supporters gaven de voorkeur aan een plaats op de Molenaartribune. Als gevolg hiervan is de Ben Side verworden tot een vak waarbij slechts de helft van de supporters staat, terwijl de andere helft zit.

Het is tijd dat hier verandering in komt. Voor een goede sfeer en een betere ondersteuning van onze trots is een groot, fanatiek vak waar iedereen staat essentieel. Iedereen is gebaat bij een sterkere 12e man en een fanatieke en gezellige sfeer op de tribune.

Deze week is de brief over de verlenging van de seizoenkaarten door AZ verstuurd aan alle supporters. Hierbij kun je aangeven of je binnen het stadion wilt verhuizen. Heb je vier jaar geleden bijvoorbeeld voor een mooie en rustige plek op de Molenaar gekozen maar is deze plaats toch iets té rustig? Of ben je vier jaar geleden aan de hand van je vader naar AZ gekomen, maar wil je nu liever met vrienden achter het doel staan? Kom naar de Ben Side, en lever te midden van andere fanatieke fans een bijdrage aan de verbetering van de sfeer! Andersom, voor mensen die momenteel hier zitten maar het eigenlijk niet zo’n goede plek vinden en liever de wedstrijd vanaf een andere hoek zouden bekijken, is het mogelijk te verhuizen naar een andere tribune.

AZ heeft toegezegd mee te werken aan interne verhuizing, omdat ook de club een groter staanvak ondersteunt. AZ kan niet garanderen dat elk verzoek meteen gehonoreerd wordt, maar zal alles doen wat mogelijk is om ervoor te zorgen dat dit wel gebeurt. Is het niet dit jaar, is het wel volgend jaar. Een grootschalige verhuizing als deze zal ook niet binnen een jaar te realiseren zijn, maar moet beschouwd worden als een meerjarenproject. Op deze manier zal de Ben Side jaarlijks groeien tot een massief supportersfront. Meer sfeer, meer gezelligheid, meer vocale steun voor de trots van Noord-Holland!

Sluit je aan. Verenigd op de Ben Side massaal achter AZ!

Supportersbeweging Victoria Alkmaar
AZ Fanpage

Geplaatst op in Acties Comments Off on CAN YOU HEAR: Staan op de Ben Side